Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Insjöns IF A-lag Herrar Fotboll

00:00

Hälsinggårdens AIK Fotboll

Referat: Insjöns IF - Hälsinggårdens AIK Fotboll

Säsongens andra och sista träningsmatch inför premiären.
Vi fortsätter bygga ifrån förra matchen och testar återigen ett antal spelare på nya positioner.

Desto längre halvleken går så tar vi sakta men säkert över taktpinnen, en pinne HAIK hade i början av matchen. Halvlekens och vår farligaste chans kom på en frispark som träffade ribban i 23:e minuten.

Vi tar över mer och mer och HAIKs chanser (halvchanser) kommer efter att dom spelar en långboll på djupet. Men riktigt nära var det aldrig.
Många spelare känns pigga och vi utför flera fina varianter och spel (för att träningsmatch inför Champions six premiär).
Vi skapar ett par klara målchanser, då det kändes svårare att missa en att göra mål. Men till slut kommer det rättvisa 1:a målet när PG placerar in bollen bakom en chanslös HAIK målvakt.

Matchen slutar med en 1-0 seger och vi ser nu fram emot seriepremiär nästa helg.

Att vi dessutom fick Nisse med i truppen idag, gjorde inte saken sämre, vi välkomnar honom med att hålla nollan. FORZA Insjön.